Mentre el país es remou i els esperits convulsionen, les ments inquietes dels nostres nois i noies no paren de barrinar i d’imaginar un món millor, on es pugui seure a taula sense presses per gaudir del menjar, de la conversa i, sobretot, de la companyia. Un món i un espai on se’ls permeti ser lliures, aprendre coses noves, escoltar i ser escoltats, encuriosir-se per tot i resoldre la curiositat.

El primer #trinxat+9 ja s’acosta per a aquells nois i noies de 9 a 14 anys que vulguin sumar-se a aquesta experiència única de menjar, escoltar, conversar i compartir.

El primer convidat és de luxe: Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, un dels millors festivals d’arts escèniques d’Europa, que ens farà veure per què la cultura ens pot fer millors, més lliures i més necessaris.

La cita serà el 6 d’octubre a les 8 del vespre als Jardins de la Mercè, a Girona.

Si us voleu inscriure o demanar més informació, podeu fer-ho per whatsapp al número: 639 506 673

 

MISSATGE PER A MENTS INQUIETES +9

T’agradava anar al teatre fa uns quants anys i ara ja no t’atrauen els espectacles per a petits?

Has deixat d’anar al teatre però t’agradaria tornar-hi de tant en tant? T’apropem a una persona que de teatre —i de bolets i de cuina i de tot!— en sap un niu.

En Salvador Sunyer és l’home-teatre! És director i fundador del Festival Temporada Alta, de Girona i Salt, un punt de trobada per a les persones que senten curiositat per l’art i la cultura. Sempre reivindica que el teatre no té edat, i si hi ha alguna persona capaç de contagiar la passió per les arts escèniques i parlar clar, aquest és ell.

Ha guanyat diferents premis, com ara el Premi Nacional de Teatre, però aquests reconeixements no l’han fet allunyar del seu propòsit de convèncer-nos de la importància de ser persones més curioses i entusiastes. Entre els seus propòsits hi ha el d’’apropar el teatre als joves de 9 a 14 anys. L’acompanyem?

 

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad