El trinxat és una menja de col, patata i donja. Una combinació sàvia i autèntica de tres coses senzilles per crear-ne una nova: nutritiva, potent i memorable.

El #trinxat (amb hashtag) va nèixer de la necessitat de nodrir la ment en un món inquiet i canviant  d’alta velocitat ara fa uns pocs anys.

El #trinxat també és una experiència vital feta de menjar, xerrar i compartir. Una combinació tradicional i mediterrània de tres coses que sabem fer molt bé que permet viure una experiència nova: gastronòmica, intel·lectual i humana.

Ambdós trinxats, amb i sense hashtag, s’uneixen un cop cada mes per alimentar ment i cos, en una reunió d’esperits inquiets i emprenedors, amb la presència d’un expert que parla del què vol, mentre els esperits inquiets i emprenedors que l’acompanyen presencialment i el comparteixen al 2.0.

El #trinxat és una excusa per fer trobada mensual per menjar trinxat, compartir experiències i xerrar fins acabar d’arreglar el món, gaudint de la presència d’un expert que ens parla del què vol, mentre els esperits inquiets i emprenedors que l’acompanyen ho comparteixen amb tothom a través del twitter.

A #trinxat tothom és benvingut. Per participar només cal demanar-ho a hola@trinxat.org.

El #trinxat té poques normes. Són necessàries per anar endreçats i per aprofitar l’experiència.

L’expert és una persona que la gent del #trinxat considerem interessant i que comvidem per compartir unes hores de conversa distesa i ordenada per intercanviar idees i experiències.

Els residents són els assistents habituals a la trobada #trinxat. Hi tenen un seient fix reservat perquè se’l guanyen dia a dia donant un cop de mà a la causa.

Els convidats són les persones que assisteixen eventualment al #trinxat. Ocupen un dels seients lliures cada cop que ho demanen i que hi ha lloc disponible. Vols provar-ho? Doncs, prova-ho enviant un e-correu a hola@trinxat.org.

Ah! Per cert, participar al #trinxat no és obligatori per a ningú, ni és un regal… Per això, cadascú es paga el seu sopar, llevat de l’expert convidat.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad