L’equip del #trinxat a Reus som

_dsc9157

Ernest Benach

Nascut a Reus fa 56 anys. Graduat en Comunicació. Després d’una bona colla d’anys dedicat a la política amb responsabilitats ben diverses, des de l’Ajuntament de Reus fins al Parlament de Catalunya (institució que vaig presidir 7 anys), ara em dedico al món de la comunicació com a consultor, professor col·laborador de la UOC i també fent algunes aportacions en diversos mitjans de comunicació.
Durant molts anys em vaig moure en l’àmbit de l’associacionisme, fent castells, educant adolescents i infants en l’escoltisme. He escrit un llibre, Política 2.0, que era un intent d’apropar la política a la gent i al mateix temps fer una immersió en el món 2.0. La immersió encara dura. També he publicat amb el Dr. Miquel Pueyo l’assaig “Mort certa, hora incerta”, que va guanyar el premi d’assaig Josep Vallverdú. M’he implicat amb el TEDxReus des del 2012 al 2015 com a llicenciatari i he fet de ponent a diversos TEDx. (Andorra la Vella, Manresa, Vic)

chus-trinxat

Chus Blasco

Visc a El Catllar des del 2013, però fa més de vint que estic vinculada emocionalment a Reus gràcies als castells. Vaig néixer a Barcelona i hi vaig viure els meus primers 47 anys, on vaig estudiar Administració i Direcció d’Empreses. Desprès d’uns quants anys d’experiència professional en empreses multinacionals, vaig descobrir l’encant de les organitzacions més petites en dimensió però més humanes en el seu dia a dia i em vaig enganxar. Em dedico a ajudar a persones que lideren negocis a millorar els seus resultats per tal de fer-los sostenibles. També faig de professora de Finances a la URV.

M’apassiona el management connectat a les persones com a eina per millorar la societat. El cercle d’aprendre i ensenyar m’ha portat a escriure de forma regularsobre management i finances.He publicat dos llibres, i escric setmanalment a una revista digital.

La meva locomotora habitual és una enorme curiositat, m’encanta compartir i aprendre, col·laborar per evolucionar amb altres i fer que passin coses.

www-300x230Mar Camacho

Doctora en Tecnologia Educativa. Professora del  Departament de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l’ Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili.  Autora de diverses publicacions sobre l’ús de les TIC en els processos d’ensenyament aprenentatge,  la formació del professorat  i sobre l’ús de la Web 2.0 i les xarxes socials a l’ educació. Apassionada per la feina que faig, el meu camp de recerca es centra des de fa uns anys  en el Mobile Learning, o utilització dels dispositius mòbils a l’ educació, en tant que metodologia que ens ajuda a  transformar, enriquir i ampliar l’experiència d’e l’ aprendre.

fahndrich

Xavier Fähndrich

Tot i tenir vocació d’historiador, arqueòleg i gastrònom, vaig acabar estudiant Periodisme i després Ciències Polítiques i Sociologia. Vaig voler ser Delegat de la Creu Roja Internacional, però al final vaig tenir l’oportunitat de convertir-me en consultor d’estratègia i de comunicació a Barcelona i a Reus. He dirigit campanyes electorals, escric discursos i dono cursos d’Oratòria Política amb certa regularitat a la UAB, a l’ICPS i a la USC. Ara faig de Coordinador de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Valls.

M’agrada llegir història, assaig polític, biografies i alguna novel·la. Puc passar-me hores fullejant vells atles i vells diccionaris. Tinc una col·lecció que depassa les 1000 revistes i àlbums de còmic (BD francoblega, si us plau!). M’encanta el diàleg, el debat, la tertúlia… Tot el que sé és el que sóc, i és per compartir!

Xavier Menduiña

Xavier Menduiña – founder

Vaig estudiar ciències físiques i enginyeria superior en electrònica a la UAB… però ja ho he superat. En aquesta mateixa universitat vaig participar a principis dels 90 en un dels primers serveis BBS de l’estat i vaig ser representant dels alumnes i dels professors en diversos períodes a la junta de la facultat i de la Universitat.

El meu principal interès professional és la gestió del canvi en les empreses i la definició de models i dinàmica de sistemes empresarials. Sóc un defensor a mort del dret a l’error i convençut que les úniques persones que poden millorar alguna cosa són les que les coneixen… i que, a més, es mullen per canviar-les. Ah, i m’encanten els sugus de pinya.

almudena-nula

Almudena Nula

La petita de 6 germans…que puc dir més!

Ah! que tinc 41 anys i soc curiosa de mena, inquieta, riallera, creativa i …

Ara mateix la meva vida laboral esta relacionada amb els llibres, el món editorial i sempre en constant contacte amb altres mons com… el de la vida! …Diletant!!

.. i que m’agraden les persones!

LLuís Pallejà

Lluís Pallejà

Vaig néixer en plena generació X i vaig fer de mal estudiant de disseny gràfic i programació a l’inici de la generació Y . Em dedico en cos, ànima i ment a seguir el treball del meu pare a l’empresa familiar, és així com acabo complementant experiència amb estudis d’administració i direcció d’empresa, i darrerament he iniciat els estudis de màrqueting digital i comerç electrònic. Com a cap d’una organització m’agrada demostrar que cada una de les persones tenen un valor a descobrir, i que cal parar-hi atenció per no perdre’l.

Em trobareu allà on es valora la meva aportació i procuro i promoc el mateix a les persones en les que puc influenciar.

M’excita el poder dels petits detalls, aquells que provoquen conseqüències banals, i fan que les coses passin d’excel·lents a excepcional.

img_1490-2

Hildebrand Salvat

Nascut a Alforja, després de treballar uns quants anys a la capital, torno a Reus, la que avui és la meva ciutat. Pare de dos nens i amb molts arbres plantats, em falta escriure un llibre.

M’agrada la fotografia i la història, però sobretot m’apassiona tot el que té a veure amb la biologia, l’evolució, l’origen de l’home, la història i com tot està relacionat.  Sóc Economista i professionalment sempre m’he dedicat a investigar la societat, el comportament dels ciutadans, els conductors, els compradors, usuaris, clients,….–allò de fer enquestes-.

Comparteixo els meus coneixements amb els alumnes d’ADE i PIRRPP de la URV, donant classes d’investigació de mercats.

montse_torrentsMontse Torrents

Aprenent del món del màrqueting i en especial del digital, també faig disseny gràfic i gestiono xarxes socials.

Sembre estic enredada en algun projecte i confesso que m’agrada.
M’agrada viatjar a llocs on hi faci molt de fred, llegir llibres de viatges i fer fotos.

separador-1

Ens trobem el tercer dijous de cada mes a El Color d’Olor de Poma.

Deixa un comentari

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad