Na Marta Magrinyà neix a Reus l’any 1969. És llicenciada en Ciències de la Informació (UAB) i ha treballat en comerç internacional i comunicació.

L’any 2.006 va guanyar el premi literari de l’Ametlla de Mar amb la novel·la “Esperant bones notícies” (March Editor – Barcelona, 2006). A partir d’aquí ha publicat quatre novel·les més;  “Terra d’instints” (Barcanova – Barcelona, 2007), “Terra d’instints” Nova edició en petit format (Barcanova – Barcelona, 2011), “Madame Sorescu” (Barcanova – Barcelona, 2010)  “Llaços secrets” (Cossetània – Valls, 2014) i la darrera i recent “La Força del Vent” (Cossetània – Valls, 2.016). També va formar part del llibre col·lectiu “Biblioteques Personals” (Arola. Tarragona 2.014).

Les seves emocionants històries, ambientades en diferents èpoques, són plenes de misteri i passions que atrapen els lectors. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com Canal Reus TV, NW la Revista de Reus o el Diari de Tarragona.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad