Mara Dierssen Sotos va néixer a Santander (Cantàbria) l’any 1961. És una de les grans investigadores del nostre país. Va estudiar medicina. És neurobiòloga (estudia el cervell humà) i té experiència com professora a diferents universitats. És una de les grans especialistes mundials en Síndrome de Down i ha publicat nombrosos articles en revistes científiques de prestigi nacional i internacional. Li agrada molt la música: ha fet de soprano amb la coral de Santander però ara és cantant del grup From Lost To The River.
La Mara és una persona molt activa i troba temps per participar en nombrosos projectes de revistes internacionals o de compromís social. Ha guanyat nombrosos premis, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Pensament i Cultura Científica, atorgat per la Generalitat. Té quatre fills i sempre els diu que escullin la feina que pagarien per fer. És el que va fer ella.
,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad