En Fabian Mohedano neix a Barcelona el 1975. Segons ell mateix diu “tinc el cor dividit entre l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona”. És “de cau del Badal”, fet que condiciona la seva trajectòria vital.

És “treballòleg” i amb la Iniciativa per a la Reforma horària pretén incidir en la reforma dels horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més humans i cívics en el marc de l’impuls de les transformacions de la Catalunya que arriba. Analitza la realitat des del seu Les idees no viuen sense organització.

La seva trajectòria professional l’ha fet ser secretari general del Moviment Laic i Progressista, a presidir l’Escola Lliure El Sol, a coordinar els programes de la Fundació Ferrer i Guàrdia (2005-2007) entre mols altres càrrecs de gestió i de representació. Ha estat el responsable de la fusió de la Germanor Escolta de Catalunya i dels Scouts de Catalunya sota l’Acció Escolta de Catalunya, on també va ser president. Fundador del Moviment Avancem(2012) i membre de la candidatura de Junts pels Sí.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad