El proper 12 de febrer tenim el capítol S5E14 del #trinxat en la versió gironina amb Oriol Ripoll, especialista en jocs. És autor de jocs per a projectes educatius, publicitat, lleure, experiències de comunicació, trobades i experiències formatives. 

Fa de formador a diferents universitats, màsters, postgraus (URL, UPF, UB, UdG), jornades i programes formatius (Porta 22 de Barcelona Activa, Pimec i escoles d’estiu).

Actualment és creatiu a Jocs al segon, un consultora dedicada al desenvolupament de jocs aplicats a projectes de comunicació i educatius. Allà han desenvolupat en els darrers anys més de cinquanta propostes de jocs per a campanyes publicitàries, programes de museus,  videojocs, exposicions, jornades, programes educatius o actvitats de carrer.

Ha comissariat diferents projectes culturals: el programa de jocs del Born Centre Cultural, l’exposició Molles, engranatges i píxels per Unnim, el programa d’activitats familiars de l’Exposició Internacional de Saragossa 2008 i els espectacles d’esports tradicionals i els jocs tradicionals al Fòrum Universal de les Cultures de Barcelona 2004. I des de l’any 2001 sóc a la direcció de la Fira del Joc i la joguina diferent de Tona.

És autor d’una desena de llibres de jocs, alguns dels quals han estat traduïts a altres llengües. Des del 2009 escriu En joc, una col·lumna setmanal al suplement Estils de Vida de La Vanguardia. També escriu habitualment a la publicació electrònica Jocs.org, un bloc dedicat al joc. Ha publicat articles de jocs per a diferents revistes (Cavall Fort, Revista d’eduació social, Penhouse, Revista de la 3 Bessones, Estris i publicacions de diferents entitats de lleure i educació).

Col·laborador habitual de diferents mitjans. Des del 2004 ha fet seccions per RAC1, Catalunya ràdio i Ona Catalana, el programa De Vacances de TV3 i Plató obert de TVE. Va assessorar pedagògicament del programa Jugamón de TV3. Actualment el podeu escoltar  al programa Via Lliure de RAC1.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad