Jordi Abelló és pintor d ‘art contemporani. Nascut a Reus al 1970.

La seva obra es centra en la representació de l’home i la seva condició: la seva existència, les seves misèries, la seva soledat, la seva angoixa o els seus dubtes.  Les seves obres plantegen a l’espectador una observació lenta, de manera que les siluetes i els rostres dels seus personatges vagin emergint de l’obra. L’artista acostuma a treballar per sèries: Vida, Canon, Mantis, Souvenirs, after Velázquez o zoo portraits són algunes d’elles.

En la seva recerca plàstica els rostres com a imatge de l‘home, han ocupat un espai preferencial, Cada rostre, constitueix un personatge que porta en la seva expressió, en els seus trets la seva pròpia història, les seves vivències.

La seva obra es pot contemplar al seu web: http://www.jordiabello.com/works.html

Ha exposat des de 1990 en diversos espais, principalment a Catalunya, al Centre de Lectura Galeria Tèlax, Fundació Miró i Fundació “La Caixa” Centre d’Art Santa Mònica, Galeria Metropolitana de Barcelona, Galeria ArtLoft de Reus, entre d’altres.

 

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad