JesusMonllaoArriba la primavera i com que la sang altera ens “anem de bolo” a Tarragona per la sisena presa del #trinxat del proper 14 d’abril. Aquest cop soparem a Cal Peter, al Carrer del Bou nº8 de Tarragona (al costat de la Plaça de la Font).

Aquest cop el convidat especial és en Jesús Monllaó,director de cine i Goya de plata 2002 en la categoria de curtmetratge La Mirada Obliqua. En Jesús Monllaó està a punt d’iniciar el rodatge del seu primer llargmetratge titulat Fill de Cain, basat en la novel·la d’Ignacio García-Valiño, que, tal i com ell mateix diu, “està tractat com un projecte de ciutat que ha d’ajudar a impulsar l’arribada de nous projectes a Tarragona”.

Al llarg de la seva vida professional, a més de ser un profe d’anglès que s’entusiasma i que ensenya en un entorn privilegiat envoltat de boscos, en Jesús Monllaó ha publicat tres curtmetratges (La Mirada Obliqua-2000, Glòria-2002 i El Legado-2004) i un documental (L’Efecte Kuleshov-007). La seva obra més coneguda La Mirada Obliqua, va participar en més de 200 festivals nacionals i internacionals obtenint més d’una vintena de premis incloent el Goya de Plata de l’any 2002.

En Jesús Monllaó descriu la seva obra com “un intent d’explicar històries que interessin al públic com a material d’entreteniment i que alhora provoquin una reflexió sobre la complexitat, les ironies i les contradiccions dels éssers humans i del món que ens hem creat”.

No tenim el menú tancat amb en Peter… però ja sabeu que hi haurà #trinxat.

PS. Durant aquests dies han passat coses extraordinàries i que escapen a la nostra comprensió … LaVanguardia ha escollit un acte “fet a províncies” com a exemple en el reportatge del cinquè any de twitter. També en @Donaire ens emplaça a Una twitter proposta. Gràcies a tots per fer-ho possible.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad