#trinxat 212 Emilio Palomares
#trinxat 212 Emilio Palomares

Dins del acord de col·laboració que tenim signat amb el Port de Tarragona, cada any portem el #trinxat a la ciutat de Tarragona, a les instal·lacions del Port de Tarragona.

Fa pocs dies es va anunciar que la seu de la Vall del Hidrogen será al Port, i volíem parlar de l’evolució de les energies renovables, les energies netes i la descarbonització, de com totes elles requereixen una combinació de desenvolupament tecnològic, polítiques favorables, canvis en els sistemes de producció i consum, i la participació activa de la societat cap a la transició d’una economia baixa en carboni.

Emilio Palomares neix a València el 1974.

Estudia Biologia a l’UVEG (1997). Després de graduar-se, es va unir al grup del professor Hermenegildo García a la UPV-ITQ-CSIC, on va obtenir el seu doctorat (2001).

El 2001 va rebre una beca “Marie Curie” a la ICL (Londres, Regne Unit). Allà va començar a treballar amb dispositius moleculars per a la conversió d’energia, sota la direcció del professor James R. Durrant.

El 2004, Emilio va rebre una beca “Ramón y Cajal” a l’ICMolUVEG. A l’abril de 2006 va ocupar el seu primer càrrec al l’ICIQ.

Des de 2009 és professor d’investigació ICREA a l’ICIQ. El 2009 va rebre una subvenció ERC Starting per treballar en punts quàntics per a dispositius de conversió d’energia i un ERC PoC el 2015.

El 2019 va rebre la Càtedra Internacional d’Energia i Solucions Ambientals (E2S) de la Université de Pau et des Pays de l’Adour (UPPA).

Des del setembre de 2020, dirigeix l’ICIQ.

I al 2023 serà el ponent al #trinxat, edició especial Port de Tarragona.

Aquest cop ens trobarem al Teatret del Serrallo, el proper dijous 15 de juny, a les 20:30

 

 

, ,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad