Josep Maria Tost i Borràs és Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i Màster en Direcció Pública a ESADE.

Va néixer a Riudecanyes el 1971. En va ser regidor (1991-1995) i alcalde (1995-2019) i fundador i membre de la Junta Directiva de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta (2003). També ha estat Conseller de Joventut i President del Patronat Comarcal de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp entre el 1997 i el 2003 i Vicepresident i Diputat d’Hisenda i Medi Ambient a la Diputació Provincial de Tarragona (2003-2007)

Al 2011 va ser nomenat Director de l’Agència de Residus de Catalunya (www.arc.cat), càrrec que va exercir fins al 2021, època clau en la gestió dels residus i en tot el procés de conscienciació sobre els canvis que cal fer. Durant aquest període ha estat President de l’ACR+ (Associació de Ciutats i Regions per a la Gestió Sostenible dels Recursos), amb seu a Brussel·les o president de l’empresa “Gestora de runes de Catalunya”, empresa mixta que gestiona la recollida i reciclatge de residus de la construcció i demolició.

Josep Maria Tost forma part del Despatx professional Clatovall Consultors des de 1994 i a partir de la seva sortida de la vida pública ha tornat a la consultoria gràcies a l’experiència adquirida en tots aquests anys. És emprenedor, empresari i facilitador. Consultor a Economia Circular.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad