Esther Vera i Garcia (Badalona 1967), és una periodista i politòloga especialitzada en relacions internacionals, que fou designada per ocupar la direcció del diari Ara a partir del gener del 2016.

Com a periodista, va començar treballant a la ràdio i va ser corresponsal de Catalunya Ràdio a París. A Washington ho fou del diari Avui, des d’on va col·laborar també amb ComRàdio i altres mitjans escrits. De 2000 a 2004 va estar vinculada a TV3 com a editora i presentadora de l’informatiu Món 33. Durant aquests anys va ser, també, professora del màster en periodisme BCNY, de la Universitat de Barcelona i la Universitat Colúmbia de Nova York. El 2004 va ser delegada en Catalunya de la cadena d’informació 24h CNN +, i dels informatius de Cuatro, i entre 2008 i 2011 també va col·laborar en l’edició de Catalunya del diari El País. Des de gener de 2011 era assessora especial i cap de Gabinet del conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, mantenint una especial dedicació a difondre l’economia catalana i l’activitat del Govern català en l’àmbit internacional.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad