Parlem del càncer. Visions polièdriques

Al #trinxat reusenc, tornem al diàleg, a les dues veus per enfocar un tema que és de rabiosa actualitat des de fa molts anys, i que de manera directa o indirecta ens afecta a pràcticament tots plegats. I aquest #trinxat el farem en clau reusenca amb dos metges de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Són el Doctor Joan Borràs i el Doctor Josep Gumà, un tortosí i un reusenc que des de fa anys comanden la unitat d’oncologia de l’Hospital amb un reconeixement molt important de la seva tasca tant per part de pacients, com d’altres professionals del sector de tot el país.

Tant el doctor Borràs com el doctor Gumà són també professors de la Facultat de Medicina de Reus, de la URV i unes paraules del doctor Borràs definirien perfectament quin és l’abast de la seva feina i la seva vocació:

“La meva visió de la medicina sempre ha estat la d’una activitat científica i humanista, que ha d’ajudar el conjunt de la població d’un determinat territori, aprofitant al màxim els recursos disponibles. He intentat portar a terme aquests principis en la meva tasca quotidiana, i em sento orgullós d’haver-ho aconseguit, al menys en part, a les terres del Sud de Catalunya.”

El proper trinxat reusenc es farà al Color d’olor de poma el proper dijous  15 de febrer al restaurant Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad