La Carlota Pi,  @CarlotaPiAmoros , és cofundadora i Presidenta Executiva d’ Holaluz. És Enginyera Industrial, Màster en mètodes matemàtics per a mercats financers per la UPC i EMBA per IESE.

 

Va ser mentre cursava aquest EMBA que va conèixer a l’Oriol Vila i en Ferran Nogué amb qui fundaria Holaluz l’any 2010, arran d’una factura de llum de 700 € rebuda per la mare d’en Ferran, de la que no va ser possible tenir cap explicació per part de la companyia.

 

L’objectiu d’aquests tres experts en energia era crear una companyia que fos capaç de canviar el sector elèctric amb transparència, sense les males pràctiques polítiques de porta giratòria habituals al sector, enfocats en l’energia verda i posant al client al centre de l’empresa. Set anys després l’empresa factura 150 milions d’euros i s’acosta als 100.000 clients.

 

Mare de tres filles, té clar que les persones que formen part d’Holaluz han de poder desenvolupar-se plenament . Per aconseguir-ho adopten pràctiques de flexibilitat horària, organització per projectes i per objectius marcats pel mateix treballador i consensuats amb l’equip.

 

La Carlota Pi ha estat l’única emprenedora del país seleccionada pel programa Blackbox Female Founders Edition de Google for Enterpreneurs , que va donar-li l’oportunitat de presentar el seu projecte a inversors de Silicon Valley el passat 2017.

 

Amb ella parlarem d’energia sostenible, d’emprenedoria, de les dones en el món de l’empresa, de conciliació i …de llum!

 

Esperem comptar amb vosaltres el pròxim dijous 15 de febrer a La Camarga (C/ Aribau 117)

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad