JoseAntonioDonaireEn Jose Antonio Donaire es descriu com a geògraf i viatger i com a tal, segons les seves pròpies paraules “És algú amb una crisi d’identitat molt acusada, que ha d’explicar sempre què és i qui és; i a més ha de memoritzar totes les capitals del món per a no fer el ridícul quan juga al Trivial”.

Professionalment es dedica a estudiar el turisme, tant és així que el van nomenar director de l’Escola Oficial de Turisme de Catalunya. Actualment, dirigeix l’INSETUR i dona classes a la Facultat de Turisme de la UdG.

Va iniciar la seva travessa política com a regidor de Sant Feliu de Guixols per acabar esset diputat pel PSC al Parlament de Catalunya. El seu comiat de la política activa va ser, sense dubte, el primer comiat polític 2.0 de la història on ciutadans i companys de Parlament li agraien la feina feta. Manté actiu el blog De bat a bat a més de ser usuari intensiu de xarxes socials.

Tot i això, es declara més amant de les experiències 1.0 que les 2.0. Nosaltres també, per això fem el #trinxat.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad