Del Port al Món, i a la taula del #trinxat, i tal com hem anunciat la idea que una acció com la nostra, que promou el debat i compartir idees, no s’hauria de quedar limitada als carrers de Reus. Ja amb anterioritat el #trinxat de Reus s’ha celebrat a Valls i a Tarragona i aquest proper #trinxat el volem portar a Tarragona, al Port de Tarragona, i parlar d’una de les seves infraestructures més importants, el port. I per fer-ho comptarem amb el seu president, el riudomenc Josep Maria Cruset.

Josep Maria Cruset i Domènech (Riudoms, 1975) és president de l’Autoritat Portuària de Tarragona des del novembre de 2018. És llicenciat en Enginyeria Química per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ) i titulat en MBA per la URV. S’ha especialitzat en Gestió de Processos i de Qualitat i ha exercit com a tècnic de Qualitat a la Diputació de Tarragona, d’on n’és funcionari actualment en excedència.

Josep Maria Cruset ha estat alcalde de Riudoms, des del 2007 al 2011 i vicepresident de la Diputació de Tarragona del 2011 al 2018. Com a president del Port de Tarragona, és president del primer clúster químic del sud d’Europa, ChemMed, vocal del Consell d’Administració de l’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT), vocal consultor de la Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Tarragona i vocal de la Cambra de Comerç de Reus. També és membre de les organitzacions portuàries internacionals MEDPorts Association i Mediterranean Ports Community.

Parlarem i repassarem l’actualitat del @PortdeTarragona, del que representa una de les principals estructures empresarials del nostre territori. I per fer-ho en l’entorn més idoni ens han cedit una de les instal·lacions del Port al Serrallo, el Teatret del Serrallo.

Serà el dijous 16 de juny a les 20:30, com de costum el tercer dijous de mes, i per poder-hi assistir us heu de registrar aquí.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad