Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya(UOC), la seva trajectòria professional ha estat molt vinculada a les biblioteques públiques, tasca que l’ha portat a veure al bibliotecari com aquell professional que té la missió de ser “el motor cultural del territori, que hauria de remoure les consciències dels usuaris“.

Es va iniciar a la Biblioteca de Pineda de Mar i Poblenou. Els anys 1999 i 2000 va ser directora de la Biblioteca de Banyoles i, des de 2000 fins al 2012, a la Biblioteca de Palafrugell. Al llarg de la seva trajectòria com a bibliotecària ha engegat projectes com Arteca (préstec d’obres d’art), Bibsons, Bibliowikis (col·laboració amb la Viquipèdia), 10×10 (trobades d’editors amb els bibliotecaris) i Biblioteques amb DO. El 2006 va publicar amb Ciro Llueca «Cinquanta idees per sorprendre des de la biblioteca pública» a la revista BiD. També va ser presidenta de la FaPaC a les comarques de Girona.

L’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya li atorga el II Premi Ressenya 2016 com a reconeixement a “la bona predisposició que la premiada sempre ha mantingut vers la comunicació cultural i la dinamització del seu sector tenint en compte tots els seus agents, inclosos els periodistes”.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad