Patrycia Centeno i Vispo va néixer a A Coruña el 19 de febrero de 1983. És periodista, escriptora i especialista en comunicació política no verbal.

La Patrycia és una de les pioneres en comunicació no verbal i de les més importants expertes en la materia. La Patrycia ha treballat també com a periodista de moda i assessora d’imatge. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

El seu compte de twitter (@politicaymoda) i el seu bloc Política y moda (http://www.politicaymoda.com/) són dels més influents pel que fa a l’anàlisi política.

Ha escrit tres llibres:

Política y Moda, la imagen del poder (2012)

Espejo de Marx: ¿La izquierda no puede vestir bien? (2013)

Sin decir ni mu: El poder de la comunicación no verbal (2019)

En una entrevista a Vilaweb la Patrycia explicava que sempre li ha fascinat la política i la moda i que, quan va decidir d’unir aquestes dues passions com a investigadora i periodista, ningú no va entendre la relació. Ella considera que la moda no és una cosa supèrflua, sinó cultura i llenguatge, i que amb un vestit es pot comunicar molt més que no pas amb les paraules. A partir d’aquesta passió va descobrir el món de la comunicació no verbal, malgrat que diu que és una afició que li ve ja de petita. ‘Sempre he estat molt curiosa, i a més percebo la realitat de manera molt visual”

 

#TRINXAT REUS. DIJOUS 17.10.2019 20:30

RESTAURANT VÍTRIC, Taverna gastronómica. (Santa Anna, 24 REUS)

 

ATENCIÓ:
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “SIN DECIR NI MU” A REUS.

DIJOUS 17.10.19  19:00 A GALATEA LLIBRES. (C/JESÚS, 5)

 

 

 

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad