jppEl proper 17 d’octubre tenim el capítol S4E04 del #trinxat amb Jaume Perez Payarols, pediatra i especialista en oncologia pediàtrica.

En Jaume Perez Payarols, a més de la seva carrera mèdia i ser expert en gestió  hospitalària per  IESE és, sobretot i per davant de tot, innovador.  Més enllà del seu recorregut com a clínic, i com a director mèdic,  és actualment el responsable de la innovació a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, un centre que proposa nous productes i serveis  relacionats am la salut dels infants.

Els serveis de Sant Joan de Déu son pediàtrics, és a dir són per a nens, i actualment la major part dels productes amb els que els pacients interactuen els han dissenyat adults, pensant en ells mateixos.  Les possibilitats de millora, simplement en l’adaptació a l’escala dels nens, son moltes. Tal i com diu en Jaume “Un simple suport per la bossa de sèrum pot convertir-se, per un infant, en  un patinet que li permeti lliscar pels passadissos  l’hospital”.

T’ho perdràs?

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad