GenisRocaJa arribem al tercer #trinxat de la temporada 2011-2012. En aquesta ocasió el convidat especial és en Genís Roca.

En Genís és soci director de RocaSalvatella, empresa de consultoria estratègica sobre els usos que les empreses i les institucions fan i poden fer de les xarxes. Ha estat gerent de les iniciatives a Internet de la UOC i director general de Infonomia. Llicenciat en Història per la UAB, especialitat Arqueologia, i MBA per ESADE. Ha format part de diferents consells d’administració i ha estat gerent i vicepresident de la Xarxa Virtual de Consum, una cooperativa virtual de consum amb més de 30.000 socis.

Segons la seva bio “estic especialment interessat en els models de presència a Internet, tant per a persones com per a empreses i institucions, així com en l’anàlisi i difusió de les causes i conseqüències que hi ha al voltant de l’anomenada web 2.0”.

Amb en Genís parlarem del fet digital que, segons les seves pròpies paraules “… el fet digital redissenya processos i serveis i dóna peu a nous models de negoci i noves oportunitats és quelcom que m’interessa molt. I dic fet digital (i no pas web 2.0 o xarxes socials) pq em sembla que la veritable revolució està per venir: internet de les coses, geolocalització, mobilitat…”.

La cosa promet!!!

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad