Tomàs Molina (Badalona, 1963) és llicenciat en física per la Universitat de Barcelona, meteoròleg i actualment és cap de meteorologia de Televisió de Catalunya.

És autor de diversos llibres de divulgació sobre clima i meteorologia. Però, El año que mi abuelo vió llover, és potser el llibre que reflecteix millor la seva tasca científica i divulgativa. És un assaig que posa a disposició del lector moltíssimes evidències i dades sobre els problemes que afligeixen el nostre planeta sobre el canvi climàtic i els reptes als quals s’haurà d’enfrontar tant com a país, com el món en general, com a conseqüència de l’augment de la població, del clima canviant i dels diferents reptes del nostre temps.

Periòdicament el podem veure presentant l’espai d’El Temps a TV3 i al canal 3/24. També ha presentat i dirigit reportatges de divulgació sobre el canvi climàtic. La seves investigacions se centren en les conseqüències dels canvis climàtics, de la producció d’energia i de transformacions en la societat i en el sistema econòmic occidental i mundial, que es produiran a mig i llarg termini.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad