Alba Alfageme és psicòloga especialitzada en victimologia.

La seva trajectòria professional s’ha centrat en la violència masclista i els processos de victimització en diferents entorns. Ha participat en projectes de cooperació internacional amb diferents entitats treballant en països com El Salvador, la Índia o el Brasil, entre d’altres.

Alba Alfageme ha dut a terme atenció directa a dones supervivents de la violència masclista, així com intervencions en situacions de crisi o emergències. Ha realitzat tasques formatives en entorns universitaris i policials. També ha desenvolupat polítiques públiques en el marc de la seguretat pública, al Departament d’Interior, amb la perspectiva de gènere, dissenyant, impulsant i executant plans estratègics en aquest àmbit.

Com a psicòloga, ha participat en projectes europeus i també s’ha especialitzat en temes de violència sexual, tràfic d’éssers humans i el trauma psicològic. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació i participa en col·loquis o jornades impartint conferències.

#trinxat amb Alba Alfageme:
Dijous, 17 de maig de 2018
A les 9 del vespre
Al Restaurant Siloc (www.restaurantsiloc.com)
25 euros

Podeu apuntar-vos a www.trinxat.cat/formulari


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad