Melcior Comes neix a Sa Pobla, Mallorca. És llicenciat en Dret i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i apareix al món literari l’any 2003 amb la seva obra L’aire i el món. És destacable el fet que cadascun dels seus llibres de ficció hagi recollit un premi literari.
És autor del pròleg al poemari El fibló i la festa, de Pere Antoni Pons i en el camp de l’assaig, destaca la seva participació en el manifest generacional Qui no mereix una pallissa?.
Col·labora habitualment en premsa escrita i ràdio: Ara, El Punt Avui, setmanari Presència, Diari de Balears, revista Caràcters o Singular Digital, i programes com L’oracle i Factoria Sensible de Catalunya Ràdio o Els matins de La Xarxa.
Al 2010 comisarià l’exposició CCCB Barcelona-València-Palma, i és professor de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha traduït al català Honoré Balzac i Victor Hugo.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad