Benvolguts i benvolgudes,

Us desitgem un feliç 2024 ple de #trinxats, i per començar l’any us volem oferir l’ocasió de participar a la presa 216 amb en Jordi Masjuan com a convidat.

En aquesta ocasió al #trinxat pretenem reflexionar com un nou model alimentari, interdependent i acompanyat del model econòmic i social poden ajudar-nos a canviar el món, canviar el món des de la taula.

Jordi Masjuan #trinxat 2016
Jordi Masjuan #trinxat 216

Jordi Masjuan és Llicenciat en Administració d’Empreses, va començar a treballar en diversos projectes de comerç internacional fins arribar a ser Director General d’un Consorci d’Enginyeries catalanes en procés d’obertura als mercats exteriors. En aquell moment, va ser quan en Jordi va renunciar al càrrec per cofundar Valors, una entitat dedicada a la restauració col·lectiva dins l’àmbit de l’educació i al lleure des del any 2015. Valors avui és un projecte que dóna de menjar a diari a milers d’infants a Catalunya i que dota de contingut els temps de migdia, extraescolars i casals d’estiu de desenes d’escoles i instituts.

 

En paral·lel i molt vinculat a la seva activitat principal, va iniciar un estudi exhaustiu dels models alimentaris i el seu impacte global. ha participat en nombroses iniciatives vinculades a l’alimentació saludable i el consum conscient i ha impartit desenes de xerrades arreu del territori fent pedagogia sobre l’impacte d’allò que mengem a l’hora de definir qui som de manera individual i col·lectiva.

Us esperem al Restaurant Ferran Cerro el proper 18 de gener a les 20.30h.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad