PereNolascEl 
proper 18 d’octubre tenim el capítol S3E02 del #trinxat amb el Dr. Pere Nolasc Acarín.

En Pere Nolasc Acarín és doctor en medicina per la UB i especialista en neurologia. Ha estat secretari general de la Sociedad Española de Neurologia, cofundador de la Revista de Neurología i President de la Societat Catalana de Neurología (1992-94). És acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya des del 2001. Ha estat president del Centre d’Anàlisis i Programes sanitaris del 1983 al 1993. President de Mutual Médica i fundador i President d’Europa Medica. Cap de Neurologia de la Vall d’Hebron del 1972 al 2006 i professor d’humanitats a la UPF.

Ha publicat una cinquantena de llibres i articles científics en les principals revistes mèdiques i és autor o coautor d’una quinzena de llibres especialitzat en diversa temàtica mèdica i en enfermetats cerebrals. El cerebro del rey, publicat per RBA, és el seu llibre més enfocat a la divulgació sobre la evolució de la vida, la sexualitat, la consciència, la memòria i la mort. Actualment va per la novena edició.

Creu de Sant Jordi 2008 de la Generalitat de Catalunya, pare de tres fills i avi de tres néts.

Amb en Pere Nolasc Acarín parlarem del què comporta l’envelliment del cervell.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad