El passat 8 d’octubre el Centre de Lectura i l’ Associació Vidal Llecha van concedir el 37è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal a Reus Refugi, entitat que s’autodefineix com a plataforma ciutadana. L’entitat sorgeix amb l’objectiu de crear consciència social sobre l’arribada de persones refugiades i promoure la convivència a casa nostra, així com de donar suport a les persones sol·licitants d’asil i migrants sense recursos.

Reus Refugi des del 2016 participa activament en la resolució de la crisi migratòria a Europa afavorint l’acollida de persones refugiades a la ciutat de Reus. Mitjançant l’organització i participant en actes a favor d’aquest col·lectiu, així com portant aquestes veus als mitjans de premsa per tal de realitzar la tasca de divulgació i conscienciació.
Podeu trobar més informació a: https://reusrefugi.cat/
Dos dels seus membres, l’Aleida Lopez i el Xifré Ramos, ens acompanyaran al #trinxat de Novembre, on des de la seva experiència ens explicaran quina es la situació d’aquestes persones enmig de la crisi migratòria, en el context de pandèmia i amb la perspectiva d’una època amb més focus que recursos disponibles per recuperar drets .
Així doncs, per conversar sobre migració, regulació, limitacions legislatives i drets humans el proper 18 de novembre volem dedicar-los el #trinxat.
, , , ,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad