En Manel Gazo és Llicenciat en Biologia, Doctor en Biologia Animal i Màster en Aqüicultura marina. Actualment està cursant un màster en Direcció i Gestió d’ONG’s, a més, és professor associat de Biologia Animal de la UB i director de Submón.

La seva principal línia d’investigació es mou al voltant dels grans cetacis marins, havent participat en més d’una quarantena de projectes i campanyes en l’àmbit internacional. Amb més de trenta publicacions en revistes científiques, una cinquantena de presentacions a congressos i més d’un centenar de conferències… disposa d’una visió global de la problemàtica marina i dels probles actuals i dels reptes de futur que se’ns plantegen.

La seva experiència professional s’ha desenvolupat al voltant de tres àrees principals: la coordinació dels programes de conservació, estudis sobre la protecció dels hàbitats i les espècies marines en perill i la formació d’equips de les organitzacions mediambientals.

La seva principal tasca no-docent, gira al voltant de l’anomenada “Ocean literacy”, que en català seria quelcom com “Alfabetització Oceanogràfica”, tot i que està disposat a trobar-ne un nom més adequat. Al següent vídeo hi ha una breu explicació del què és.

Algun dels projectes desenvolupats per en Manel i el seu equip són Sea Change, Custòdia Marina – canons del Maresme, Wild Sea Europe, Inmersió respectuosa o Mar Interior.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad