RaimonRiberaEl proper 18 d’abril tenim el capítol S3E08 del #trinxat amb en Raimon Ribera.

Barcelonés amb arrels Vilafranquines i capricorn de manual. Llicenciat en Economia i en Filosofia i Lletres. Ha estat membre del Dpt. Internacional de Banca Catalana, gerent de la Fundació Joan Miró i de l’Institut de Música de Barcelona, adjunt al Comissionat per a la defensa dels Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, cap de gabinet del membre espanyol del Tribunal de Comptes Europeu, director del Centre UNESCO de Catalunya i cap de gabinet del conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. Autor dels llibres Religió i religions (La Magrana, 1995) i El diàleg interreligiós (Fragmenta, 2007). 

Les seves principals àrees d’estudi són els valors, la espiritualitat, la multiculturalitat i el lideratge. Col·laborador de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE i un dels coordinadors del programa “Vicens Vives de Lideratge i Compromís Cívic”.

Amb en Raimon parlarem de “Vint tesis sobre l’espiritualitat en el segle XXI”. Us deixo un tastet d’un parell per anar fent boca: L’espiritualitat és un desafiament a la condició humana o Sensibilitat i espiritualitat estan interconnectades, s’influeixen entre síApassionant, oi?

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad