RamonVallverduEn aquesta ocasió el convidat especial és en Ramon Viñas i Vallverdú. En Ramon va estudiar Prehistòria, Història Antigua i Arqueologia a la UB, especialitzant-se en mitjans de comunicació ideogràfics a la prehistòria i art rupestre. El seu doctorat és per la UB, havent realitzat cursos de doctorat a la mateixa UB i a l’UNAM.

Actualment és investigador de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social-IPHES amb seu a Tarragona e imparteix l’assignatura sobre Comportament Simbòlic al Màster Eramus Mundus en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana de la URV.

De la seva investigació actual destacar el seu interès en trobar el paper que juga la codificació i simbolisme de les imatges rupestres en el desenvolupament del cervell del homo sapiens.

Així que no desesperem, segur que amb l’ajuda d’en Ramon Viñas trobarem com les xarxes socials afectaran al desenvolupament del nostre cervell.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad