La Roser Capdevila va néixer a Barcelona el 23 de gener de 1939. Estudià Belles Arts a l’Escola Massana de Barcelona, influïda per la seva família, amant de les arts plàstiques i la cultura.

Al llarg dels anys 70 va col·laborar amb l’edició francesa de la revista infantil Cuca Fera i va prodigar-se en diverses tècniques artístiques com els estampats sobre teles, pintures a l’oli i aquarel·les, participant en diverses exposicions.

A partir del 1980 començar a il·lustrar llibres per a infants i el 1983, inspirant-se en les seves tres filles, la Teresa, l’Anna i l’Helena crea Les Tres Bessones, els llibres de les quals han estat traduïts a 35 llengües i que van tenir la seva sèrie de televisió que s’ha emès en 158 països.

La Roser ha tingut molts reconeixements i premis al llarg de la seva carrera, la Creu de Sant Jordi i la Medalla Francesc Macià de la Generalitat, la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya, premis de comunicació, en l’àmbit audiovisual, d’il·lustració que avalen una trajectòria professional brillant i de la qual ens parlarà el proper dijous 19 de gener al #trinxat de Reus.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad