Quin aplicatiu és més segur, Whatsapp, Telegram, o d’altres?

Voldríeu conèixer el paper de les TIC en tot el que hem viscut a Catalunya els darrers mesos?

Sabeu que els mòbils antics es poden reciclar?

Us interessa parlar de llars intel·ligents amb serveis d’emergència i seguretat?

… i així podríem afegir milers d’interrogants que el nostre convidat al #trinxat del mes d’octubre ens podria resoldre. És l’Albert Cuesta, periodista, analista i traductor, nascut l’any 1960 a Barcelona i que és un dels especialistes en electrònica de consum i de les tecnologies de la informació i la comunicació més rellevants del panorama actual.

Edita el portal CanalPDA i l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i col·labora en diversos mitjans de comunicació com el diari Ara, Catalunya Ràdio i la Revista del RACC. Imparteix classes al Màster en Direcció de Comunicació de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra com a professor col·laborador.

Va ser un dels promotors per a què Twitter tingués la seva versió en català i ha col·laborat al llarg dels darrers anys en diversos mitjans de comunicació.

Web: http://albertcuesta.com/

Twitter: https://twitter.com/albertcuesta

Articles al diari Ara: http://www.ara.cat/firmes/albert_cuesta/

Intervencions a Catalunya Ràdio: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/programa/Clicats/fitxa-programa/seccio/1566/4271/

 

#trinxat amb Albert Cuesta a Reus. Dijous 19.10.17 Hora: 20:30

Restaurant: Color d’olor de poma (C/Santa Anna, 24)

Inscripcions: trinxat.cat/formulari

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad