#trinxat 214 Jorge Ríos
#trinxat 214 Jorge Ríos

Jorge Ríos és un apassionat de la enginyeria elèctrica amb una visió clara i un compromís profund envers l’eficiència energètica i la mobilitat elèctrica. Els seus èxits professionals són un testimoni del seu talent i lideratge en aquests camps i un exemple de com la passió i la visió poden impulsar l’èxit en la indústria.

Enginyer Tècnic Industrial especialitzat en electricitat amb una extensa carrera en la enginyeria elèctrica. La seva experiència i èxits notables l’han consolidat com un professional destacat en el camp. És un enamorat de la naturalesa i de la seva família.

Els seus inicis professionals es van produir a Eiffage i Endesa Distribució, on va tenir un paper destacat en projectes importants com el nou aeroport de Reus, Port Aventura i el túnel de Vielha. Aquestes experiències li van proporcionar una base tècnica sòlida i habilitats de gestió de projectes essencials per al seu futur.

El 2010, juntament amb un soci, va fundar ETECNIC, una empresa inicialment enfocada en aspectes tècnics de l’enginyeria i l’arquitectura. Ràpidament, van redirigir el seu enfocament cap a l’eficiència energètica i els projectes elèctrics, assolint un creixement significatiu i establint-se com un referent en aquest àmbit.

El 2015, percebent l’oportunitat emergent en la mobilitat elèctrica, va fundar Etecnic Movilidad Eléctrica, que ha estat coliderada per ell en els darrers sis anys. Sota la seva direcció, l’empresa ha passat de facturar 75,000 euros a generar 4 milions d’euros l’any 2022.

Un dels èxits més destacats de l’empresa ha estat establir-se com el tercer operador més gran d’Espanya amb més de 4,000 punts de recàrrega pública. A més, han desenvolupat l’aplicació Evcharge amb més de 100,000 usuaris i han liderat projectes d’electrolineras superiors a 1 milió d’euros.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad