Xavi_frontalEl proper 19 de desembre tenim el capítol S4E07 del #trinxat amb Xavi Garcia, entrenador professional de bàsquet i coach.
En Xavi té 41 anys i és entrenador professional de basquet de totes les categories, també la lliga ACB a Manresa.  Campió d’Espanya sots-20, Copa Príncep i ascens amb el CB VIC a la lliga LEB Or.  Fins els 33 anys dedicat absolutament al bàsquet, després, descobrint el món i les persones. Ara no entrena cap equip però continua éssent Entrenador. Format com a coach professional certificat ACC i ORSC i especialitzat en entrenar gent, equips. Propietari de l’empresa TransFormación Deportiva i participa en el projecte ELISCAT. Recentment ha publicat el llibre EntrenaMENT i EMOCIONS de l’esportista i els que l’envolten.
Segons les seves pròpies paraules “em dedico a desenvolupar eines i estratègies pels líders a partir de la meva experiència a l’alt rendiment esportiu, la meva formació com a coach i la meva inquietud natural … Tinc ingenuitat conscient, sempre m’he considerat revolucionari, m’encanta buscar i trobar maneres diferents de fer allò que no m’agrada fer de la manera que toca. Crec en la idea de superar-te és respectar-te

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad