El proper 19 de març tenim el capítol S5E19 del #trinxat en la versió reusenca amb Lola López, antropòloga, directora del Centre d’Estudis Africans de Barcelona i experta en Interculturalitat.

Na Lola López és llicenciada en Antropologia per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Societats africanes i Desenvolupament per la Universitat Pompeu Fabra. És investigadora del Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEA), Investigadora del Grup de Recerca Consolidat “Multiculturalisme i gènere” en el Departament d’Història Contemporània, Universitat de Barcelona.

També és membre de la Mesa para la Diversitat en l’Audiovisual del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) i Coordinadora de Projectes de l’Associació socio-cultural “Minhaj ul Quran”.

Les línies de recerca en les que ha participat són “Economia popular urbana a l’Àfrica Occidental, la dona africana en aquesta economia”; “Imatge d’Àfrica i dels africans i africanes”; “Construcció de la diversitat en el nostre imaginari, construcció del “nosaltres” i del “altres””; “Estereotips, rumors i prejudicis sobre la diversitat cultural” i “Inserció social dels joves d’origen pakistanès a Barcelona”.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad