Lluís Miquel Hurtado (La Canonja, 1986) va arribar a Turquia passant per Madrid. Després de començar des de ben jove en mitjans del Camp de Tarragona, el Lluís Miquel va iniciar els estudis de periodisme a la Universitat Rovira i Virgili on s’hi va estar 3 anys i va tenir el seu primer contacte amb el que són les seves eines de treball: l’escriptura i les càmeres. Posteriorment, se’n va anar a Madrid ha acabar la carrera de Periodisme.

El Lluís Miquel va arribar a Istanbul l’any 2012 per fer de periodista freelance i des de llavors ha estat treballant i treballa com a col·laborador per a molts mitjans diferents: El Mundo, Eldiario.es, Deutsche Welle, m’sur, RAC 1, diari Ara, Hisptan TV… Al seu bloc, recull la major part de les seves col·laboracions.

La seva feina com a corresponsal a Síria i Turquia, i a altres països de l’Orient mitjà, es caracteritza per la seva proximitat als fets, per la profunditat i la claredat de les seves cròniques i el seu compromís amb els valors democràtics i de la llibertat. Entre molts altres projectes, actualment està implicat en el projecte 5W conjuntament amb altres periodistes, aixecat mitjançant una campanya de crowdfunding i amb el que intenten explicar històries del món a fons i amb multiformat.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad