JordiRoigJa hi tornem a ser un altre cop des de #Reus després dels “bolos” per Tarragona. La veritat és que no ens podem queixar, la capital de la Hispania Citerior ens va tractar extraordinàriament ;-). El proper #trinxat del 19 d’abril recupera la seu habitual al Círcol a les 20:30 del vespre.

No us puc negar que hem passat una mica de nervis, però al cop de mà d’en Jordi Ricart, el convidat especial per aquest #trinxat és en Jordi Roig i Vinyals, Director General de Centres Públics al Departament d’Ensenyament de la Generalitat. En Jordi Roig és catedràtic d’ensenyament secundari i ha exercit la docència activa en dos trams diferenciats (1982 a 1993 i 2004 al 2011). En Jordi Roig ha estat vinculat a l’estructura executiva del departament d’ensenyament en diversos àmbits: coordinador territorial del programa Escola-Empresa, secretari general de l’Institut Català de Noves Professions, secretari Executiu del Consell Català de Formació Professional i subdirector general de Planificació i Organització de la Formació Professional.

En Jordi Roig és nascut a Tarragona l’any 1960, és enginyer Electrònic Industrial per la UPC, MBA per la URV, Postgrau en Formació per la UPC i Master in Management Formativo per la Università Cattolica del Sacro Cuore de Milà. Actualment és professor associat de la Universitat Rovira i Virgili, membre del Consell Escolar de Catalunya, del Consell Català de Formació Professional, del Consell de Direcció del SOC i membre del Consell Rector de l’Agència de Suport a l’Empresa Catalana.

Com sempre en aquestes dates, no tenim tancat el menú amb la gent del Círcol… però el que és segur que hi haurà #trinxat.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad