Marc arza Nolla .

Llicenciat en dret per la Universitat Rovira i Virgili, Màster en Administració d’Empreses EUROMBA per EADA, Màster en Humanitats per la UOC entre d’altres estudis, també ha format part del programa Vicens Vives de lideratge i valors impartit per ESADE.

Regidor de l’Ajuntament de Reus des del 2012 fins al 2019 ha ocupat diverses regidories (Promoció Econòmica, Urbanisme, Innovació,…) i ha presidit diverses empreses municipals (Reus Transport, Amersam i Redessa). Fundador i president del Cluster TIC Catalunya Sud i Vicepresident de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ha treballat en diverses empreses com a consultor i ha fet classe a diverses facultats sobre aspectes diversos relacionats amb la tecnologia.

Un trinxat especial.

Volem començar el curs amb un trinxat especial i diferent. Feia temps que volíem parlar específicament de Reus, i de retruc, de tota la zona de relació territorial directa, el Camp de Tarragona. I per a fer-ho hem triat una persona que ha estat en primera línia de la política municipal i també en l’àmbit metropolità i que va deixar de ser regidor a les darreres eleccions municipals, el Marc Arza, que va ser un assidu dels trinxats primerencs. Una persona jove i que té les idees clares de com s’ha d’articular aquest territori i de quin paper pot i ha de jugar la ciutat de Reus. 

Volem que aquest sigui un trinxat on puguem parlar obertament de Reus, on puguem contrastar idees, suggeriments, propostes,… un debat en positiu, en el més pur estil #trinxat.

Us esperem doncs al #trinxat del 19 de Setembre a les 20:30 al Vitric de Reus.

Pots inscriure’t a aquest enllaç

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad