#trinxat pressa 209 Nacho Alamillo
#trinxat pressa 209 Nacho Alamillo

El proper dijous 20 d’abril tindrem amb nosaltres en Nacho Alamillo qui desenvolupa la seva activitat en el camp del dret i la tecnologia.

És Doctor en Dret, i té un màster en Investigació en Dret Administratiu i un Diploma d’Estudis Avançats a la UAB. Té una àmplia gamma de certificacions en seguretat de la informació, protecció de dades i tecnologies de registre distribuït “Blockchain”, incloent CISA, CISM i CDPSE de ISACA, així com certificacions en COBIT5 i ITIL de APMG i EXIN, respectivament.

Actualment és Director General d’Astrea, La Infopista Jurídica i assessor de Logalty. Col·labora amb el grup d’investigació iDerTec. A més de ser autor de dos llibres, “Identificación, firma y otras pruebas electrónicas” (Aranzadi, 2019), i “ABC de la signatura electrònica” (Generalitat de Catalunya, 2005), i ha participat en més de 25 llibres sobre els aspectes jurídics de la societat de la informació, Nacho ha donat més de 400 conferències en temes relacionats amb la seguretat, la signatura electrònica i la protecció de dades.

Ens trobarem al Ferran Cerro Restaurant, el proper dijous 16 de febrer, i extraordinàriament a les 21:00.

Reserva una plaça aquí

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad