titonetEl proper 20 de Gener al Círcol de Reus, seu del #trinxat, a les 20.30 tindrem una nova trobada entre emprenedors del Camp de Tarragona i aquest cop… moltes visites de Barcelona (ja sols això és un èxit del #trinxat).

El convidat especial per aquesta tercera presa és en Fernando de la Rosa, conegut en l’entorn digital com a Titonet (twitter, linkedin i blog). Amb en Fernando parlarem del repte de les marques i de la comunicació i de com aquestes es relacionen e interaccionen amb els nous entorns socials. El que és segur és que coneixent a en Fernando, aprofitarà per desmuntar-nos creences fermament establertes. Millor veniu preparats.

En Fernando es llicenciat en ADE a la UB, MBA per ESADE i la University of Illinois. Després de col·laborar en l’inici d’un parell d’start-ups d’internet, l’any 2002 funda Seisgrados, una de les agencies de nova generació on, de la seva mà, aplicaven solucions globals per als clients, depenent de la necessitat real que tenien. Van treballar per Bacardi, PortAventura, Toyota, Malibu, Puig,CocaCola, Sony, Estrella Levante, Imperial Tobacco Filmax, Asics, Calvin Kein,Colon, Late Chocolate, Intermon Oxfam…

Actualment, i tal com ell mateix declara al seu blog, està en una fase de desaprendre tot el que havia après per tornar a estudiar i aprendre de nou. En tot aquest procés segur que tenen molt a veure les seves classes a l’Escola ELISAVA, la UPF i ESADE.

Per aquesta sessió, la gent del Círcol ens ha preparat un menú a base d’aperitius, amanida i… el #trinxat.

En poques hores, informació detallada al vostre e-correu…


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad