Àurea Rodríguez
#trinxat 206 amb Àurea Rodríguez

Sovint sentim que el futur ve acompanyat d’innovació, de canvis, i de termes com: el Metavers, l’economia de dades, l’economia de valors, de digitalització i de drets digitals, de NFT i cadena de blocs, de robòtica, així com de les diferències generacionals, de competències i les sinergies i interaccions entre les noves tecnologies, com actuen i interactuaran amb les persones, les empreses i l’administració.

L’Àurea Rodríguez fa 20 anys que conviu en el món de la innovació i tecnologia amb múltiples responsabilitats en organitzacions, administracions i empreses tecnològiques.

Ha estat Directora d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ i gerent d’Eurecat a Tarragona, entre d’altres. Actualment forma part de varis consells d’administració d’empreses tecnològiques com son; la biotecnologica QGenomics, l’empresa de gestió del talent innovador Talentea i el DARQ Institute.

És professora d’innovació a la Universitat Rovira i Virgili i experta sènior de la comissió europea sobre transferència. Recentment ha estat nomenada experta en innovació de la xarxa Los100deCotec de la Fundación COTEC i finalista als premis DONATIC a la divulgació per la seva publicació SINERGENTS sobre humanisme tecnològic.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad