Genís Roca, nascut a Girona al 1966.  Llicenciat en Història per la UAB, especialitat Arqueologia, i MBA per ESADE.

En Genís és soci director de RocaSalvatella, empresa de consultoria estratègica sobre els usos que les empreses i les institucions fan i poden fer de les xarxes.

Ha format part de diferents consells d’administració i ha estat gerent i vicepresident de la Xarxa Virtual de Consum, una cooperativa virtual de consum amb més de 30.000 socis. Ha estat gerent de les iniciatives a Internet de la UOC i director general de Infonomia.

Genís Roca és un reconegut expert a nivell internacional sobre com la transformació digital modifica la societat i els diferents entorns on aquesta es mou i sobretot com a especialista en estratègia digital, anàlisi de l’entorn .

Al 2011 deiem que amb en Genís parlariem del fet digital, que redissenya processos i serveis i permet l’entrada a nous models de negoci i noves oportunitats. Al 2011 avançava que la veritable revolució estava per venir: internet de les coses, geolocalització, mobilitat…”.

Què dirà al 2020?

 

foto de Alberto Gamazo

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad