3 anys, 27 convidats, més de 650 sopars diferents, quasi 220 assistents… el #trinxat evoluciona, es fa gran i es consolida gràcies a vosaltres. Amb les vostres intervencions hem aprés coses que no sabíem… i hem desaprès coses que teníem claríssimes.

Moltes gràcies.

Per acomiadar aquest tercer any de #trinxat , i com ja vam fer els dos primers anys, ens volem trobar en una trobada oberta als #trinxetaires que heu participat. És un acte social per posar cara a assistents a altres #trinxats, per compartir entre els ponents i els participants i per fer un sopar informal tots plegats.

Hem parlat amb el Mas Rosselló de Tarragona, un restaurant prop del mar, amb una terrassa i un chill-out espectacular. Ens ha preparat pel dijous 20 de juny un menú de 30€ que inclou sopar i begudes al chill-out…  l’#offtrinxat també el podrem fer allí, però no està inclòs. També comptarem amb la participació de Gustav Grau DJ que ens acompanyarà punxant en exclusiva per nosaltres.

En resum, estaríem encantats de tornar a sopar plegats el proper 20 de juny i vine amb qui vulguis i així ens coneixem tots.

T’agrairem confirmis la teva assistència a xmenduina@gmail.com i et donarem més instruccions.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad