Probablement t’haurà semblat estrany que el mes de juny no hi hagi hagut #trinxat. Teníem un ponent estrella però per problemes d’agenda de darrera hora l’hem mogut a la tornada de l’estiu… així que hem hagut de buscar una solució alternativa ;-).

Per acomiadar el #trinxat aquest any hem pensat en fer una trobada amb els prop de vuitanta #trinxetaires que heu participat. És un acte social per posar cara a assistents a altres #trinxats, per preguntar als ponents allò que se us va quedar al pap, per fer un sopar informal tots plegats i, com no, per prendre una tapa de #trinxat.

Hem parlat amb l’Hotel Gran Palas de La Pineda, un 5 estrelles amb una terrassa i un chill-out espectacular. Ens ha preparat pel dimecres 20 de juliol un menú al voltant de 35€ que inclou el sopar a la terrassa i les begudes.

En resum, si has vingut o vols venir a conèixer el #trinxat, estaríem encantats de sopar plegats el proper 20 de juliol.

T’agrairem confirmis a xmenduina@gmail.com o a xxguell@gmail.com la teva assistència.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad