JosepBargalloEn aquesta ocasió el convidat especial és en Josep Bargalló i Valls. En Josep és llicenciat en filologia catalana i màster en Estudis Superiors de Llengua, Literatura i Cultura Catalanes. És crític literari, escriptor, assagista i historiador de la cultura popular catalana. Professionalment és catedràtic de secundària i actualment és professor de l’ICE de la URV. Com a càrrecs institucionals ha estat conseller d’Ensenyament i Conseller en Cap de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment va ser nomenat director de l’Institut Ramon Llull on va gestionar la presència de la llengua catalana com a convidada a la Fira del Llibre de Frankfurt de l’any 2007.

La seva especial dedicació a l’estudi del món dels castells han fet que l’Ajuntament de Tarragona confiï en ell com a comissionat per al Concurs de Castells de Tarragona, on ha de vetllar per la consolidació del projecte i en el seguiment de l’organització. Amb en Josep parlarem de “Castells: Patrimoni 2.0” aprofitant per a fer una anàlisi del futur dels castells desprès de la seva declaració de patrimoni immaterial de la humanitat el darrer 16 de novembre a Nairobi.

Així que… Pit i Amunt!!!

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad