José Antonio Donaire Benito és Doctorat en geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i viu a Sant Feliu de Guíxols. Especialista en estudis sobre ordenació i planificació d’espais turístics, ha fet recerques a les Universitats de Tunis, Edmonton i Mont-real. Ha estat director de l’INSETUR (Institut Superior d’Estudis Turístics) de 1998 a 2001 i professor de geografia humana a l’Escola de Turisme de la Universitat de Girona. Actualment és vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors de la Universitat de Girona.

Va ser diputat al Parlament de Catalunya i regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols encarregat de les àrees d’Urbanisme i de Promoció Econòmica.

 

Blocaire des de l’abril de 2005 (http://don-aire.blogspot.com/) . Va ser un dels diputats de referència durant l’esclat del Parlament 2.0 a la cambra catalana. Té presència molt activa a les xarxes socials, de les quals n’és un referent des de fa una bona colla d’anys.

 

Ha publicat “Itineraris turístics a la ciutat de Girona: els recorreguts del barri vell” amb Núria Galí Espelt, Girona : Universitat de Girona, Institut del Patrimoni Cultural, 2006.

“El turismo a los ojos del postmodernismo: una lectura desde la dialéctica socioespacial: la Costa Brava, Tunicia y los malls”, Universitat Autònoma de Barcelona, 1997.

 

Us deixem també uns quants dels seus articles publicats al diari ARA https://www.ara.cat/firmes/jose_antonio_donaire/

 

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad