AntonioCasals

El proper 21 de novembre tenim el capítol S4E06 del #trinxat amb Antonio Casals, professor i especialista en neuromàrqueting.

N’Antonio té més de 30 anys d’experiència en les àrees de màrqueting, vendes i Direcció General en diverses multinacionals com ara GE, EDS i Siebel. La passió de l’Antonio és entendre i predir el comportament dels clients així com desenvolupar els coneixements de les empreses en aspectes relacionats amb les vendes i el neuromàrqueting. Membre de la Neuromarketing Science & Business Association.

Va ser guardonat amb el premi de EDS “International Salesman of the year for Outstanding Sales Performance” per l’acord estratègic pels jocs de Barcelona 92.

 

Amb l’Antonio parlarem de les seves àrees d’especialització Neuromàrqueting i Neruoestratègia i de com això ens pot permetre incrementar la eficàcia del màrqueting i la venda, aplicant metodologies científiques que permeten enfocar directament a la part del cervell del client que pren les decissions.

T’ho perdràs?

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad