És gironí, però als 20 anys va començar la seva carrera com a docent a Ripoll, a les Carmelites (ara Vedrunes). Hi va estar 8  anys i després per oposició va entrar a l’escola pública, on porta uns 29 anys. Ha treballat en diverses escoles i ara és a Ribes de Freser.
Té formació d’especialista en ciències i matemàtiques del que era l’EGB. Molts anys en el que era 7è i 8è. Posteriorment va fer un postgrau d’ educació física que complementa la seva formació bàsica.
Ha estat formador més de 10 anys en noves tecnologies. Va començar dins el Programa d’Informàtica educativa anomenat PIE i després ja dins del Pla de Zona.  En conjunt ha fet uns 100 cursos de formació entre assistent i formador.
Té molta experiència en  equips directius, més de 20 anys, primer de cap d’estudis i després de director.
Fruit dels sentiments del moment, quan va saber que un exalumne seu havia atemptat a Cambrils, va escriure un text que ha esdevingut viral i que realment no tenia cap pretensió que  no fos dir-se a mi mateix que el 12 de setembre tindria les mateixes ganes i la mateixa esperança en fer bé la seva feina d’aconseguir una bona cohesió social. El resultat va ser un impacte mediàtic que va provocar que fos requerit a intervenir en diversos mitjans. Al #trinxat compartirà amb nosaltres les seves reflexions.

, ,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad