L’Anna és entrenadora de natació sincronitzada del Club Natació Kallipolis, i va ser la màxima responsable de la selecció espanyola de natació sincronitzada des de 1994 fins al 2012, una època on la natació sincronitzada va fer un salt espectacular, i on els seus èxits col·lectius van posar aquest esport en un lloc de referència.
L’Anna va començar a practicar aquesta disciplina al Club Kallipolis l’any 1979 i sis mesos després va disputar el Campionat d’Espanya. Aviat es va convertir en tota una referència en la “sincro”. Va participar en els Jocs Olímpics de Los Angeles 1984 i al campionat mundial de 1986 i, el 1988, es va retirar, disposada a popularitzar la natació sincronitzada.

El 1994, va entrar a col·laborar amb la selecció espanyola i, el 1997 va ser nomenada seleccionadora. Des de llavors, ha conquerit 13 medalles en Europeus i d’altres tantes en Campionats del Món i ha situat a Espanya entre les potències mundials. El 2008 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Posteriorment ha desenvolupat la seva activitat com a entrenadora a d’altres països com Ucraïna, amb qui va estar als Jocs de Rio, o a la Xina, on ha aconseguit que un duo de germanes bessones, que ja s’havien retirat i que són mares, aconseguissin als 33 anys, la medalla de plata al mundial.

L’Anna Tarrés és sinònim de talent i d’èxit, i per descomptat que té vivències, anècdotes i, sobre tot una manera d’entendre l’esport i l’esport femení especialment, que la fan una convidada més que interessant per començar el nou curs del #trinxat reusenc.

La convocatòria és a 2/4 de 9 al Restaurant Color d’olor de poma
C/Santa Anna, 24 Reus.
El preu és de 23’-€.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad