Martorell_2

El proper 22 de gener tenim el capítol S5E13 del #trinxat en la versió reusenca amb Josep Maria Martorell (Reus, 1975).

En Josep Maria va deixar Reus per anar a estudiar Ciències Físiques a la UB. Des del moment que va entrar en contacte amb la universitat ja no s’ha desvinculat mai del món acadèmic, primer obtenint el doctorat en Enginyeria Informàtica simultanejant-ho amb la docència en diverses universitats.

En l’àmbit empresarial, participa en alguns projectes d’start-up tecnològiques a les que aporta la seva experiència per acompanyar-les a fer-se grans en un món global.

En Josep Maria és el Director General de Recerca de la Generalitat, “ajudant a bastir una política científica que, malgrat els difícils moments econòmics, consolidi el bon sistema de recerca que tenim com a país”.

Amb en Josep Maria parlarem de com l’organització de la recerca a Catalunya es comparable als països més avançats del món i com cal desenvolupar oportunitats perquè els millors investigadors del món vinguin a casa nostra.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad