LauraBorrasEl proper 22 de novembre tenim el capítol S3E03 del #trinxat amb na Laura Borras.

Na Laura Borràs es va llicenciar en Filologia català (1993) i és doctora en Filologia Romànica (1997) a la UB. Va obtenir la qualificació de Doctor Europeu (1997) i ha estat guardonat amb el doctorat especial Premi (1998) en Ciències Socials.

És professora de literatura de la Universitat de Barcelona, directora acadèmica del màster en Literatura en l’era digital UB/Grup 62, directora d’Hermeneia, grup de recerca d’Estudis literaris i tecnologies digitals, i autora de més d’una vintena de llibres.

Per encàrrec de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona és la comissària de l’Any Sales, Calders i Tísner, commemoració literària amb motiu del centenari del naixement de Joan Sales, Pere Calders i Avel·lí Artís Gener, «Tísner».

Amb la Laura Borràs parlarem sobre aquesta celebració i com s’ha d’aprofitar per a reivindicar l’obra d’aquests autors, però també per a tenir molt present el seu compromís amb Catalunya.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad